vrijdag 29 januari 2010

Stof happen

Echt hoor, overal waar ik kom in huis ligt stof, stof en o ja stof. Wij (eigenlijk Hans) zijn bezig om de badkamer te verbouwen/ veranderen. Dat was eigenlijk de enige ruimte waar we nog niet echt iets hadden gedaan, behalve een nieuw kastje. Nu gaan we wat rigoureuzer te werk. Er komen nieuwe vloertegels, we hebben een mooi badmeubel uitgezocht en de douchekabine wordt ook nieuw. Nu moesten we nog steeds in een bak stappen en dat is straks allemaal gelijkvloers.
Hij wordt heel erg mooi hoor maar wat een troep heeft een mens ervan. Ik neem ook maar niet eens meer de moeite om er wat aan te doen tot het klaar is want als ik iets heb afgenomen dwarrelt het er net zo hard weer neer. Dat moeten we maar op de koop toe nemen.


Dit is de badkamer zoals hij was, eigenlijk half want Hans had al een begin gemaakt en toen snel nog foto's gemaakt.


Hier was al een laag vloertegels uitgebikt, van die grote rozeachtige dingen, niet echt mijn ding. En de tegels die er onder vandaan kwamen zijn volgens mij in de jaren 60 een keer gelegd. Vintage is leuk, maar nu even niet.


Hier is de badkamer zoals hij er op dit moment uitziet, nieuwe rage misschien, hahaha
Je krijgt in ieder geval wel een idee van de vloertegel, een mooie grote matte antracietkleurig tegel. En.......vloerverwarming eronder, heerlijk, kan dat grote lelijke ding aan de wand ook weg.


Nou en zoals je kunt zien zijn we dus echt aan het stof happen, en dit is alleen nog maar de trap. Zo is het bijna door het hele huis. Ach heb ik straks wat te doen hé....


Zodra de badkamer klaar zal ik weer foto's maken en het eindresultaat showen.

Voor nu wens ik iedereen een heel fijn en stofvrij weekend

Lieve groetjes
10 opmerkingen:

 1. Ohhh...daar heb je op een gegeven moment wel de balen van, van al dat stof! Onze badkamer staat ook nog op ons veranderlijstje, maar dit motiveert mij niet ha ha! Wel de resultaten straks, de vloertegels vind ik in ieder geval prachtig bij je!

  Succes (of sterkte...) en een fijn weekend!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vreselijk he al die stof? Maar word vast mooi. Haal wel even de stof van de trap vooral als er gruis bij zit van het hakken . Anders kan je dadelijk je trap ook weer doen.( Oooooo Leni waar bemoei je je mee.) Werkse;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh wat heb jij nog veel werk als je man een keer klaar is!!
  toen wij de badkamer gingen verbouwen hadden we een nat gordijn voor de deuropening gehangen en toen de deur dicht gedaan en het raam open...dat scheelt echt heel veel stof!
  maar het eindresultaat zal prachtig zijn en dan kun je genieten!!!
  fijn weekend en klus ze!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja..je hoeft maar wat te doen in huis of je hebt al stof. Wij zijn met de muren in de trappenhal bezig om een nieuw likkie verf te geven en geloof het of niet maar zelfs daar heb je al stof van. En dan moeten de trappen nog (eerst schuren he....grrrrr) dus word het nog erger.
  Maar jou badkamer word vast een plaatje dus dat moet je maar voor ogen houden joh.
  En als het klaar is één keer heel goed door je huis en je bent het weer vergeten en een mooie badkamer rijker.
  Heel fijn weekend.
  Gr,Gonda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja erg is dat he,met klussen,de zooi ervan,in het begin ben ik nog makkelijk en op een gegeven moment word je het zat haha,maarja als alles dan af en je ziet het resultaat,ben je weer helemaal blij,je tegels zijn echt gaaf,word vast een prachtige badkamer,succes,fijn weekend,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja helaas moet het altijd eerst een troep worden. Maar dan..... mag jij schoonmaken en inrichten. En tot slot heerlijk genieten in je nieuwe badkamer.

  fijn weekend, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat spannend! DE badkamer staat ook op ons lijstje en natuurlijk met een inloopdouche, maar de troep houdt ons tegen... Ben erg benieuwd naar het eindresultaat, succes met alles. groet Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Irma,
  ja meid, je hebt eerst een enorme troep maar als het straks af is kun je heerlijk gaan genieten. Ben nu al benieuwd hoe het er uit gaat zien, succes met jullie verbouwklus.
  Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Irma, ja het moet eerst altijd erger voordat het beter wordt, maar het zal vast en zeker prachtig worden. Ik zie al van die mooie zwarte vloertegels, ook een wens van mij.
  Ben benieuwd naar de verandering als alles klaar is.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vreselijk he, maar waarschijnlijk is het resultaat er wel naar. Hier moet de badkamer ook (ECHT!!) gebeuren.
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg gezellig als je een berichtje achterlaat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails