vrijdag 1 januari 2010

1e van 2010

In mijn 1e berichtje van 2010 wil iedereen een gezond, liefdevol, mooi en spetterend 2010 wensen. Ik hoop dat iedereen krijgt wat hij/zij gewenst heeft en dat iedereen zijn goede voornemens volhoudt en als je die niet hebt, hou dat vooral ook vol. Ik heb geen goede voornemens voor 2010 dus dat zal ook wel goed komen.

Ik wil jullie even wat foto's laten zien die Hans heeft gemaakt. Hij kon van de week niet slapen 's-nachts en heeft toen deze foto's gemaakt. Ik heb eerst 's-ochtends even gevraagd of hij wel goed was, wie maakt er nou foto's midden in de nacht.

Ik snap gewoon niet dat hij niet kan slapen, ik ga namelijk altijd als een blok zodra ik mijn kussen ruik. Ik hoor niets meer en je kan gerust de kamer stofzuigen want ik word echt nergens wakker van.


Nou goed, ondanks de kronkel zijn het toch mooie foto's geworden en laat ik ze toch even aan jullie zien.Heel veel liefs


10 opmerkingen:

 1. Die Hans van jou heeft gewoon echt alles voor jou over om je maar mooie foto's te leveren voor je blog :-)
  Ze zijn prachtig !!
  Voor jullie ook alle goeds gewenst voor 2010 !!
  Groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Irma prachtige foto`s heeft Hans gemaakt,ik kan ook niet goed slapen,ik heb sinds 2006 een slaap probleem,ik wens jou ook liefde,geluk en alles wat goed is voor het nieuwe jaar,lieve groet Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi irma,als eerst de beste wensen voor jou en je familie.die hans helaas kennen wij het probleem en lopen wij ook geregeld in de nacht oa foto’s te nemen.
  wij gaan ook bijna nooit voor tweeen naar bed en staan weer om een uur vijf naast ons bed.

  hele fijne avond,lieve groetjes inka en andre

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hans heeft mooie foto's gemaakt.
  Ik snap er ook niets van als iemand niet kan slapen... maar ja als je dan toch niet kunt slapen kun je maar beter je tijd nuttig besteden.
  Ik Wens jullie ook een heel goed en gezond 2010

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens jullie ook een heel gelukkig en gezond 2010! Het lijkt mij heel vervelend als je regelmatig slaapproblemen hebt. Gelukkig buigt Hans het om naar iets positiefs....de foto's zijn prachtig..

  Lieve groet Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt mooie foto's.En ja, als je niet kan slapen, waarom niet he.
  Alle goeds voor 2010!
  Groetjes Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi hoi
  ik wens jou en familie een heel goed,gezond,gezellig,gelukkig en sfeervol 2010 toe. En ik ben heel benieuwd wat je allemaal op jou blog gaat zetten.
  gr Thamar

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Irma, allereerst wil ik jou ook het allebeste wensen voor het nieuwe jaar. Wat een pracht van een foto's heeft je man in de nachtelijke uurtjes gemaakt en wat een mooie sfeerhoekjes heb je in de tuin.
  Fijne avond en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Irma,
  De allerbeste wensen voor 2010. Mooie foto's hoor, maar 's nachts.... Nee, niets voor mij, dan ben ik ver in dromenland. Nog bedankt voor bezoekjes aan mijn blog.
  Groetjes Renata

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nou nacht foto's zijn dus ook erg mooi om te zien.
  Fijne week nog verder.
  Groetjes,
  Gonda

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg gezellig als je een berichtje achterlaat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails