zondag 8 februari 2009

Vrolijk die narcissen

Toch wel weer een vrolijk gezicht zo die narcissen. Heb er een aantal potjes mee gevuld door het hele huis en dat ziet er heel gezellig uit. Ook heb ik maar even wat geknutseld, een setje kaarsen met een soort zakje erom. En dan te bedenken dat ik niet zo een knutselaar ben. Ik krijg ook zoveel inspiratie na het bekijken van al die geweldig leuke blogs

3 opmerkingen:

 1. dat is inderdaad een vrolijk gezicht al die narcissen en je hebt het allemaal oo zo leuk gestyled . Ja en dat je zo knutselig wordt is een leuk gevolg van het blog kijken he!!
  Ik wens je alvast een goede week toe ,groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Irma, leuk dat je op mijn blog bent geweest. Ik ben ook pas begonnen en je zult zien dat het heel leuk is. En veel ideetjes op doet. Jouw blog ziet er ook veel belovend uit.
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hai,heerlijk he al die blogs bekijken en ideen opdoen,en dan ook nog n handige man.Als je de blogs zo leest hebben we die bijna allemaal wel.Je hebt n prachtige keuken en dan die stoel op je slaapkamer...prachtig hoor de winkel waar je t over hebt goed gevonden zijn dat van die winkels van kerken die van alles verkopen voor t goede doel???
  Blijf je blog in ieder geval volgen.Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg gezellig als je een berichtje achterlaat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails