vrijdag 13 februari 2009

Slaapkamer Bas
Ik vond het wel leuk om de kamer van Bas (mijn zoon) ook even te laten zien. Hij wilde zijn kamer grijs met een knalrode locker van Ikea als accent. De plaat op de muur van New York is gewoon een stuk tafelzeil van de markt wat we netjes om de gebouwen heen hebben geknipt. Vervolgens wat behanglijm erop en plakken maar. Als je het mij vraagt heeft hij goede genen als hij nu als 16 jarige al zo bezig is met "interieur".

2 opmerkingen:

 1. Hoi Irma ,nou dat ziet er goed uit hoor zijn kamer en zo netjes ,die van mijn oudste dochter ,ook 15, is even niet om aan te zien .
  De basis is goed met roomwitte lambrisering en grijze muren erboven , alleen jammer dat er door alle rommel zo weinig van te zien is .........
  Ik vind idd dat hij een goede smaak heeft ,dat belooft nog wat !
  fijn weekend en tot de volgende keer
  groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi , ik vertaal zelf naar het engels met af en toe hulp van m'n oudste dochter .Ik heb het geluk dat talen m'n sterkste kant waren op school , het zal allemaal wel niet helemaal goed zijn maar zo kunnen de andere buitenlandse bloggers ook op je verhalen reageren en ook dat is niet altijd perfect ,maar we begrijpen elkaar wel.
  Succes ermee,groetjesssss

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg gezellig als je een berichtje achterlaat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails