zaterdag 28 februari 2009

Ontdekking

De knutselwoede zet zich door. Ik zag in een Ariadne dat iemand uit karton een hart had geknipt en dat had beschilderd met grondverf. Echt heel leuk, alleen een beetje groot want hij was zeker een meter. Nou ik heb er ook een gemaakt maar dan een kleinere variant. Gewoon zomaar

I saw in a magazine that somebody made a heart from cardboard and painted it white. It was really nice but a bit big because it was 1 meter. I made one myself but then a smaller one.Naast al dat geknutsel ben ik ook nog even naar de "de Zeug"geweest. (rechts een link)
Ik wist al een tijdje dat er in de straat achter ons een winkel zit die oude bouwmaterialen verkoopt en ook oud klein spul. Vandaag ben ik dan toch maar even gaan kijken en dat had ik beter niet kunnen doen. Wat een mooie spullen zeg, allemaal oud en verweerd en leuk en zucht... Ik heb er in ieder geval deze zinken foodcover met schaal gekocht maar ga zeker terug om voor wat andere spullen te kijken en dat krijgen jullie dan uiteraard te zien.

Beside the DIY I also went to the store.(On the right there is a link, "de zeug")
I knew for some while that there was a shop in the street behind us with old building materials en some old little stuff. Today I decided that it was time to take a look. I wish I dind't go there, all those nice old doors, hmmmm......I only bought this sink foodcover but for sure I'm going back there

10 opmerkingen:

 1. Jeetje wat super weer. Doe mij ook zo'n winkel in de buurt. Nog bedankt voor je reactie van het behang. Of het ooit behangen wordt is de vraag....we hebben nu nog structuur op de muur. Maar het viel me op omdat het bruin is en dat zie je niet zoveel in blogland, meer grijs, maar ik hou er van.
  Nou ik wacht vol spanning op je mooie vondsten.
  Fijne avond

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Really pretty pictures and arrangements! With re-link I ment I would like to link your blog to my list as you did with mine... ;o) hugs, Mira!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weer zulke mooie collages van je spulletjes!! Ik ben al even op de site van de Zeug geweest en het lijkt me een hele mooie winkel ,ik zag alleen maar leuke dingen op hun site .....mmmmmmmm!
  Nou meid,wees vooral creatief ,zien wij de foto's wel weer
  groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tjee ik heb n kringloop in de buurt die niet verder komt dan oude waslijnen of n kopje zonder oor.Super he daar wordt je blij van.
  Ik klaag niet wij gaan t weekeinde naar Duitsland om voor de winkel in te kopen maar er blijft dat natuurlijk ook wel wat aan ''mn strijkstok''hangen.Groetjes,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi!
  I´ve been here visiting your blog!
  Nice pictures!

  Camilla

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou jij bent lekker bezig zeg, wat een leuke spulletjes allemaal !!
  en wat leuk gedaan, dat hart van karton, beschilderd
  Vorig jaar heb ik ook hartjes van karton gemaakt, maar dan met muziekpapier erop, staat ook leuk in een kransje of zo
  leuke ideetjes weer'!
  Groetjes en een fijne dag gewenst!
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Irma
  Ja wat heeft de Zeug mooie spullen he ?
  In de Noord Beemster heb je de Zinger , die hebben ook van die mooie bouwmaterialen .

  Groetjes Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo, the hearts are beautiful.Best wishes,from Elke.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een geweldig mooie foto's.
  en die hartjes zo mooi.
  ik had het stuk ook gelezen prachtig was dat van een groot stuk karton.
  heb er ook wel eens aangedacht om het te gaan doen maar nu ik die kleintjes zie vind ik het zeker de moeite om er echt eens aan te beginnen.ik vind je blog geweldig leuk ik ga je ook volgen.
  heel veel liefs van Stip

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hi Irma,

  Ik wilde na het lezen van deze post ook even een kijkje bij de Zeug gaan nemen maar je link rechts werkt niet... je hebt 2 x http getikt! Kom uit ook uit Noord Holland en heb fam in Zaandam vandaar dat ik effies nieuwsgierig was naar je winkel!

  Kom nog zeker vaker even langs hier,
  Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg gezellig als je een berichtje achterlaat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails