zondag 13 juni 2010

Helaas, geen oranje

nagellak voor mij. Die ben ik vergeten. Maar volgens mij kan ik zo heel goed naar de wedstrijd kijken, met het rood-wit-blauw op mijn nagels.

Een aantal jaar geleden heb ik een opleiding nagelstyliste gedaan. Ik doe er eigenlijk niet zo heel erg veel mee. Aangezien ik wel van alles in huis heb is het soms best leuk om even wat geks op mijn nagels te klodderen, zoals nu dus.





 Ik ben niet zo van de voetbal hoor, maar zoals het WK vind ik dan wel weer leuk.Ik doe dan op mijn manier mee. Hans niet hoor, die is helemaal fanatiek. Om gek van te worden, ik moet alle wedstrijden verplicht meekijken. Gelukkig hebben we op de slaapkamer een tv en dan verban ik hem soms even naar boven, hahahah

Ik wens iedereen een gezellige nieuwe week en tot blogs

 Liefs

14 opmerkingen:

  1. Je nagels zijn helemaal klaar voor het WK, hoor! Ha ha, dat je man zo fanatiek is....! Hier was manlief dat vroeger ook, maar gelukkig is dat er wel een beetje af! Maar morgen zullen we vast de kriebels wel hebben als de wedstrijd begint!

    Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet dat er super leuk en ook nog heel stylisch uit!! Hier kijken we niet alle wedstrijden, maar ik denk dat ik morgen wel ga kijken :)

    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk je nagels.....heb net mijn nieuwe post gemaakt.......de nagels van mijn vriendin worden ten toon gesteld............kijk maar even morgen..............fijne week !! liefs Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Irma,helemaal te gek je nagels.
    Ik heb het jarenlang laten doen en vond het altijd erg pijnlijk als de nagels braken,gebeurde vaak met het uitlaten van de honden omdat als ik ze vast heb de riem altijd eenmaal om mijn hand sla en op de een of ander manier ging dat nooit helemaal goed met mijn nagels dus ben ik er maar mee gestopt,jammer want ik vind het ontzettend leuk.

    Hele fijne week,liefs inka en andre

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Irma, Je bent er al helemaal klaar voor zie ik. Rood,wit,blauwe nagels. Geweldig ! Helaas kan ik voor me werk geen lange nagels hebben maar bij een ander vind ik het altijd zo leuk staan. Veel kijk plezier vanmiddag ! En hopelijk op winst voor ons. Groetje Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hier(gelukkig)geen voetbal, maar ik vind je nagels wel errrug leuk hihi, een echt kunstwerkje hoor!
    groetjes Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Preciosas uñas y maravilloso blog!!Saludos,
    Amparo
    http://akkela.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jij kunt voor de dag komen met die nagels hoor.
    En veel kijkplezier straks.

    groet Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jij bent helemaal klaar voor "oranje" met die nagels. Heel mooi gedaan. Lijkt me lastig je eigen nagels te bewerken. Kunstig hoor!

    Groetjes
    Alma

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gaaf dat je dat kunt,ik zie ook wel eens van die prachtige nagels met bloemetjes enzo,de jouwe zien er toppie uit,ik wens je een fijne (voetbal)week,hier gelukkig geen last van haha,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hi Irma,

    zelf laat ik mijn nagels ook altijd bij een nagelstyliste doen. Vorige week donderdag was ik weer bij haar. Ik heb even in de verleiding gestaan mijn nagels oranje met daarop de nederlandse vlag daarop te laten zetten maar vanwege mijn werk toch maar niet gedaan. Het jeukte wel. Ik heb french manicure met spikkeltjes in het wit.

    Groet,
    Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Nou aan jouw nagels zal het niet liggen als Oranje toch niet wint.
    De jongens van oranje kunnen toch niet zeggen dat we niet meeleven op wat voor manier dan ook.
    Enne....gewoon soms even naar boven sturen hoor die man van jou..doe ik soms hier ook....gna gna.

    Groetjes,
    Gonda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Irma,
    wat heb je je nagels mooi, helemaal WK-proof. Stuur mijn dochter wel even langs want die vind het ook geweldig om haar nagels te lakken. Soms (als ik denk dat ze al slaapt)om tien uur 's-avonds is ze ze stiekum aan het lakken in bed hihi, maar ik ruik natuurlijk niets hè.
    Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuk zeg! Ik vind het al moeilijk om 1 kleurtje er netjes op te krijgen...

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg gezellig als je een berichtje achterlaat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails