zondag 14 maart 2010

Paaskrans, verontschuldigingen en een Give Away

Geïnspireerd door een aantal blogs ben ik toch ook maar een krans gaan maken.
Niet super spectaculair maar gewoon leuk, even een paasdingetje nog erbij.


Ik heb hem in mijn lijst gehangen.


Daarnaast wil ik toch nog even mijn verontschuldigingen aanbieden voor het feit dat ik niet altijd een reactie achterlaat. Ik wil wel maar heb het gewoon te druk. Overdag werk ik en 's-avonds ga ik naar de sportschool of heb een bleh-avond. In het weekend probeer ik het allemaal bij te lezen maar dat lukt niet altijd, maar ik doe mijn best want het is gewoon superleuk om jullie berichtjes te lezen en foto's te bekijken.



Zo en dan nu de Give Away, niet van mezelf maar van Liselot van http://liselotcreatief.blogspot.com/. Een jonge meid met een leuke blog. Kijk gewoon even en wie weet ga je haar wel volgen.

Ik wens jullie allemaal nog een fijne zondag en leuke en zonnige nieuwe week

Lieve groetjes


13 opmerkingen:

  1. Ah joh, dat heb ik ook wel hoor, lees maar laat echt niet altijd een reactie achter. Life happens :)Probeer het wel, maar ja....

    Liefs van Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Irma, Ik begrijp het best allemaal wel hoor, dat bloggen daar gaat zoveel tijd in zitten, ik maak soms overuren om bij iedereen te reageren hihi. Nee hoor zonder gekheid, ik werk niet (althans niet in loondienst haha) dus heb meer tijd dan een ander, dus voel je niet schuldig hoor. Je paaskrans vind ik heel leuk geworden en leuk ook weer in zo'n mooie lijst.
    Ik ga ook even op de blog die je aanprijst kijken, ik ken deze nog niet.
    Fijne zondag en een lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Irma,
    maak je maar niet druk hoor, je kunt jezelf niet in tweeën delen (of in drieën, vieren, ..)
    Je hebt een prachtige krans gemaakt, dat is ook weer genieten..
    Fijne zondag, Nieneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je krans is super en gaaf in de lijst,dat wil ik ook nog weleens als ik tegen een mooie lijst aanloop,je moet jezelf niet druk maken over het bloggen want het is voor ontspanning en een soort van hobby,dus als je even minder tijd hebt,dan is dat zo en het is bovenal geen verplichting,gewoon lekker doen waar je zin in hebt,dat is het fijne van bloggen,nog een fijne zondag,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik herken het helemaal irma, soms komt het er gewoon niet van om regelmatig een reactie te geven. ik vind je krans erg mooi, ik ben op dit moment helemaal niet zo knutselig, dus ik vind alles wat jullie maken zooo knap!
    fijne zondag nog, groetjes van jootje.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Irma,

    Wat een leuke krans in een mooie lijst...ik vind dat zo'n leuk idee met die open lijsten! Het reageren kost inderdaad veel tijd, ik red het allemaal wel maar ik zit toch menig uurtje achter de pc. Gelukkig vind ik het ook heel erg leuk, maar als het zoals bij jou even niet gaat door drukte, moet dat ook kunnen toch?

    Nog een hele fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Rustig aan hoor Irma, je kunt maar één ding tegelijk doen. Mooie krans heb je gemaakt en ik ga zo even kijken op het blog van Liselot.

    Groetjes
    Hermine

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dat heb ik nu ook Irma, het liefst zou ik bij iedereen een berichtje achter willen laten, maar het zijn zoveel leuke blogs geworden, dat dit gewoon ook niet meer gaat
    op het moment wil het hier ook niet, zodra het wel weer kan, komen de berichtjes ook weer, jullie zitten allemaal in mijn gedachten :-)
    enne ik vind jouw Paaskrans erg leuk !!!
    voor het eerst heb ik helemaal niks aan de voordeur, anders had ik er altijd allang wat hangen, maar op het moment de ene vervelende gebeurtenis na de andere, dus heb er ff geen zin in, ik geniet lekker bij jullie mee...
    Lieve groetjes Yvon

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Geeft niks, soms lees ik zonder me aan temelden. dan kan ik niet reageren....anders doe ik het toch, het is te leuk!
    En ik vind het leuk om je blog te lezen en blijf dat toch wel doen!
    Groet Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hoi irma,je krans is hartstikke mooie geworden met de paasdecoratie’s.

    alvast een hele fijne avond,lieve gr inka en andre xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Irma,Je moet je nooit schuldig voelen als je even of misschien voor langere tijd geen tijd voor je blog of voor commentaartjes hebt.Het moet wel ontspanning blijven en het is ook erg veel als je alles bij wilt houden .Ik red dat ook niet altijd hoor!En wie zegt dat het moet?Houd het lekker gezellig!
    Groetjes Anita.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Irma,

    Wat ziet je krans er leuk uit! Echt een blikvanger! Ook vind ik je tafelblad ook erg leuk op je tafel!

    Ziet er gezellig uit!!

    Groetjes
    Almay

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Heej Irma ik herken het hoor het kost heel heel veel tijd het bloggen en als je tijd hebt heb je niet altijd de puf, mijn motto NIETS MOEYALLES MAG;-)
    je krans is super en ik heb genoten van je post,
    veel liefs Irma

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het erg gezellig als je een berichtje achterlaat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails